A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Тиждень географії в ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Василівка

Дата: 09.12.2019 14:48
Кількість переглядів: 4

       Одним із шляхів підвищення інтересу учнів до вивчення географії є позакласна робота. До того ж добре організована, цікава, різноманітна позакласна робота з предмету – це один із найефективніших засобів пробудження й підтримки в учнів інтересу до географії. Велику допомогу в досягненні цієї мети надає тиждень географії та природознавства. Під час його проведення діти збагачують знання, розширюють свій кругозір, проявляють ініціативу й самостійність, розвивають індивідуальні здібності, вчаться відстоювати свою точку зору.

        З 02.12 по 06.12 в загальноосвітній школі I-III ступенів с. Василівка було проведено тиждень географії та природознавства. Методика його проведення полягала в організації заходів, що носили інформаційний та змагальний характер. Кожен день тематичного тижня був спланований і насичений різноманітними формами роботи. Це виставка стінгазет "Географічний калейдоскоп", інтелектуально-розважальна гра "Географічний футбол", вікторини "Географія кохання" та "Мандрівка в країну "Кросвордію"", гра "Прапори світу", квест "Подорожуй разом з нами". Для наймолодших учасників, учнів 5 класу було організовано усний журнал "Вода - джерело життя". А з учнями 8 класу проведено відкритий урок "Кліматотвірні чинники". Усі учасники заходів мали можливість поринути у багатогранний світ природи України та  світу.

        Мета заходів: розвивати логічне мислення, інтерес до географії як науки; вчитися працювати в команді; розширити географічний світогляд; виховувати любов до природи Землі, почуття гідності за рідну країну.

Мельничук Катерина Василівна,

вчитель географії ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Василівка


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень