A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Відбулася серпнева конференція педагогічних працівників під гаслом: Здорові діти – нація щаслива! Натхненне вчительство – нація жива!

Дата: 30.08.2019 14:22
Кількість переглядів: 4

                                

      28 серпня  2019 року  відбулася серпнева конференція,  тема якої «Якісні освітні послуги – пріоритетний вектор розвитку освіти Сокирянського району». Пленарна частина конференції  відбулася у залі засідань районної ради. У цей день освітяни збираються в дружньому колі, аби обговорити здобутки, майбутні завдання, проблеми та шляхи їх вирішення.

    Організатором заходу виступила начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Рябко Галина Іванівна. Співорганізатором – районний методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту РДА  (в.о. завідувача РМК ВОМС РДА Микитюк Віталій Михайлович). Участь у конференції взяли близько 200 осіб, серед яких були вчителі з усіх куточків нашого району, директори, заступники директорів, завідуючі ДНЗ, вихователі, представники громадських організацій, профспілок,  сільські голови.

     Офіційна частина пленарного засідання відбувалася за участі голови районної ради Козака Василя Васильовича та в.о. голови районної державної адміністрації Маркевича Андрія Миколайовича, які звернулися із вітальним словом до освітян району. Серед почесних гостей   були:  заступник голови районної державної адміністрації Тарасова Ірина Прокопівна, голова райкому профспілки працівників освіти Полонка Анатолій Васильович та головний редактор районної газети «Дністрові зорі» Гафінчук Валентина Іванівна.

       Привітали освітян із початком нового навчального року голова районної ради Василь Козак та в.о. голови районної державної адміністрації Андрій Маркевич.

     За сумлінну, ефективну працю, за вагомі здобутки та виконання професійних обов’язків у 2018/2019 н.р. та за підсумками підготовки до нового 2019/2020 н.р. грамотами відділу освіти, молоді та спорту РДА були нагородженні  кращі колективи ЗЗСО, ЗДО, педагогічні колективи району.

     Звертаючись до освітян, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Галина Іванівна Рябко підкреслила: «Сьогодні будемо говорити про дуже важливі речі. Про систему освіти: сучасну, доступну, перспективну. Нова українська школа – одна із найважливіших пріоритетів, яка має підтримку, розвиток та інвестування. Саме з освіти виходить українська інтелігенція». Також вона наголосила, що питання освіти – найвищий пріоритет, адже освіта – не просто сфера життя. Це сфера, яка визначає наше сьогодення і майбутнє.

        У своїй доповіді «Про підсумки розвитку освіти у 2018/2019 навчальному році та завдання на 2019/2020 навчальний рік»  Галина Іванівна проаналізувала діяльність галузі освіти району  за минулий навчальний рік. Під час конференції було визначено основні завдання та напрямки роботи педагогічних колективів дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних закладів району на наступний навчальний рік.

    Традиційно на конференції привітали молодих педагогів – Костишина Костянтина та Ковалюк Богдану, які цьогоріч поповнили лави освітян Романковецької гімназії та Сербичанського НВК. Побажали їм натхнення, терпіння, оптимізму та урочисто вручили юним працівникам освіти трудові книжки.

    Серпнева конференція завершилася, а педагоги готові розпочати новий навчальний рік.  Успіхів усім, нових здобутків,  перемог та злетів!


 


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень