A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Екскурсія вихованцями англомовного табору «Rainbow» в ПП «Ґрінлайн» с. Ломачинці

Дата: 14.08.2017 14:00
Кількість переглядів: 6

14 червня 2017 року вихованці англомовного табору «Rainbow» разом із волонтером Сахібою Марією Аслам та вихователями мали змогу відвідати ПП «Ґрінлайн». Екскурсію проводив директор підприємства Романов С.Ю. Ми дізналися про відкриття підприємства у 2009 році на місці колишньої тракторної бригади. Основною діяльністю є вирощування та продаж різних фруктів та деяких овочів.

Ознайомлення із сучасною технікою для обробки полів, яку придбано в іноземних партнерів, та представлення новітніх машин для сортування та упаковки фруктів справило на дітей велике враження.

Дуже цікаво було спостерігати за вихованцями, коли оглядали робочі місця працівників підприємства, де були окремі офісні кімнати, майстерні, їдальня, кухня, душові кабіни, що є рідкісним для підприємств, особливо сільських. Також побували у холодильних кімнатах, де добре зберігається продукція довгий час.

Прийшов час до завершення екскурсії. Романов С.Ю. задавав запитання учням по техніці, учні залюбки відповідали. І щоб залишилася довга згадка про екскурсію, зробили одну загальну фотографію на території підприємства.

Діти та вихованці отримали велике задоволення та щиро вдячні керівництву ПП «Ґрінлайн» і особисто Романову С.Ю. за чудову екскурсію на підприємстві.

                                                                                                 Домніцак Н.М., учитель англійської мови ЗОШ І-ІІІ ст. с.Ломачинці


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень