A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Тиждень безпеки дитини у Михалківському НВК

Дата: 10.08.2017 13:48
Кількість переглядів: 3

  У дошкільному підрозділі «Яринка» с.Михалкове з 24 по 28 квітня було проведено Тиждень безпеки дитини, метою якого було допомогти дітям зрозуміти, що здоров’я – це одна з головних цінностей життя, а також навчити дошкільнят правильно поступати у тій чи іншій ситуації щоб не сталося біди. Для ознайомлення дітей із правилами безпечної поведінки вдома, на вулиці, у природі було проведено бесіди, заняття, ігри, екскурсії і спостереження.

У старшій групі закладу було проведено розвагу «Ми малятка-здоров ятка», де діти активно змагалися, розвиваючи свої фізичні сили. З дошкільнятами були проведені бесіди про силу та користь вітамінів а також про небезпечні та корисні речі, які можуть шкодити і допомагати людям.

З дітками середньої групи було проведено заняття на тему «Пригоди Колобка», екскурсію вулицями села, під час якої вони вчилися правильно переходити вулицю, спостерігали за рухом транспорту. А також дошкільнята ознайомилися із роботою працівників відділення зв’язку. Закріпили правила поведінки біля криниці. Була проведена бесіда про користь та небезпеку газу. Проводячи досліди із водою, вихователь познайомив дітей із властивостями води та її значенням у житті усіх живих організмів. У куточку протипожежної безпеки діти були познайомлені із обладнанням, необхідним для гасіння пожежі.

У молодшій групі проводилися цікаві заняття на тему: «Світлофор», «Світ цікавий бачать оченята». З метою ознайомлення із професією лікаря діти відвідали сільську амбулаторію, де їх привітно зустріли та оглянули місцеві лікарі.

                                                                                


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень