A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Новорічна казка у закладі дошкільної освіти № 2 «Барвінок»

Дата: 30.12.2020 13:46
Кількість переглядів: 7

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли  довкола панує добра магія і казка.                                                                               Феєрія новоріччя, святість різдвяного  вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів  дитинства.

   З 22.12 по 24.12.2020 року в закладі організовано та проведено Новорічні ранки для дітей кожної вікової групи. Враховуючи карантинні обмеження, святкові ранки проводились без присутності батьків.

Музичним керівниками  Харабарою Оксаною Анатоліївною, Сокальською Інною Анатоліївною  підібрані нові, сучасні новорічні пісні, хороводи та таночки, що перетворили ранки на справжнє свято для дітей. Заслуговує на увагу творчий підхід до обігрування своїх ролей на святкових ранках вихователями: Грушецькою Анастасією Анатоліївною, Бондар Ольгою Володимирівною, Кушнір Тетяною Григорівною,  Цуркан Антоніною Іванівною. Ролі у їх виконанні були виразними, достовірними та знайшли емоційний відгук у дітей. Та найбільшу радість і неперевершені враження  приніс Дід Мороз, який обдарував всіх малят щедрими подарунками, веселими іграми та розвагами.

  Новорічні ранки у ЗДО – це чарівне свято, на яке з  нетерпінням чекають діти й дорослі, бо знову починають вірити в казку і  сподіватися на щасливі зміни. В цей день  малята перетворюються на героїв відомих казок та мультфільмів,. Багато веселих новорічних пісень, танців, ігор створювали  незабутню святкову атмосферу. Дітки «актори» були центром уваги і сяяли  усмішками.  

  Святкування  Нового року  пройшло весело, змістовно та цікаво. Малята отримали море насолоди та багато позитивних емоцій, додому  поверталися зі справжнім новорічним настроєм. 

Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

Тож нехай новорічні дива справдяться у кожній оселі!

 

Методист Марія КУЗИК

В.о. директор Ганна ГЛАДКА


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень