A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Юні митці Сокирянщини як завжди на перших ролях

Дата: 12.10.2017 12:38
Кількість переглядів: 2

      Чи не наймолодшим видом художньої творчості є мистецтво фотографії. Здавалося б: ну що там такого? Дістав фотоапарат, направив у потрібний напрямок, кнопку натиснув та й вся премудрість. Але то лише на перший погляд. Вміння обрати необхідний ракурс і, найголовніше, влучити в потрібний момент, дається, м’яко кажучи, далеко не кожному.

     …Крім юної вихованки Сокирянського РЦТДЮ Сварчевської Насті. Саме таки навики дівчина продемонструвала під час участі у відкритому Міжрегіональному фото-фестивалі «Осінні барви Буковини», що відбувся з 4-го по 7-ме жовтня у м. Вижниця. За регламентом конкурс проходив у два етапи. До першого (заочного) фотороботи учасників заздалегідь були надіслані на розгляд журі і по результатам нашій конкурсантці було присуджено високе третє місце в номінації «Мій рідний край».  Другий етап (очний) проходив вже безпосередньо під час фестивалю. В рамках останнього була проведена культурно-масова робота. Конкурсантам влаштували екскурсії містами Вижниця та Чернівці, відвідини музеїв Гуцульщини та туристичний похід в мальовничі Карпати. Все побачене юним фотографам запропонували супроводжувати фотосесіями, а, відтак, представити кращі роботи знову ж на огляд компетентним суддям змагань. І ось у номінації «Портрети осені» наша Анастасійка знову серед всіх учасників виборює третє місце, цим самим повністю «окупуючи» бронзову сходинку п’єдесталу змагань, за що  нагороджується грамотами Департаменту освіти та науки Чернівецької ОДА

      В завершення заходу молоді фотокореспонденти мали змогу взяти участь у тренінгах та майстер-класах, влаштованих справжніми професіоналами фотомистецтва. Отже, крім призових місць здобуто ще й неоціненний досвід.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень