A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Початок навчального року в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Грубна

Дата: 04.09.2017 12:19
Кількість переглядів: 4

    Ранковою осінньою прохолодою і  різнобарв'ям букетів завітав першовересень у ЗОШ І-ІІІ ступенів села Грубна. На шкільному подвір'ї зібралися школярі, вчителі, батьки… 

Перше вересня  особливе свято, завжди яскраве, насичене емоціями та хвилюванням.  У цей святковий день кожна мати чи батько, дідусь чи бабуся прокинулися як найраніше, аби неодмінно провести свою дитину до школи – якщо не за ручку, то ідучи поруч.

Звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі привітання. Аж раптом на порозі школи з'явилися найбажаніші учасники свята – першокласники, їх у нас в цьому навчальному році вісімнадцять. У допитливих очах і радість, і хвилювання.

 Попереду в них ще багато перешкод, які вони долатимуть разом зі своєю вчителькою Стенічевою Тетяною Іванівною. А сьогодні для них все вперше: і слова, і музика, і тріпотіння маленьких душ.

 З початком навчального року велику освітянську родину привітала в.о. директора школи Пастушок І.В., яка подякувала педагогічному колективу, обслуговуючому персоналу та батькам за плідну працю у 2016/2017 н.р. та підготовку до 2017/2018 н.р.

Окрема подяка звучала на адресу Тарасової І.П., заступнику голови районної державної адміністрації, яка до нещодавно очолювала наш заклад. Тож,  бажаємо міцного здоров’я, кар’єрного росту, здійснення задуманого і успіхів на новій посаді. 

У цей день,  від всієї душі хочеться побажати, щоб наступний навчальний рік був плідним, радісним, цікавим для всіх учнів і приніс гарні досягнення в навчанні.  Від щирого серця вітаємо усіх учнів, учителів батьків із Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, святом молодості та надії і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи.

 

З повагою педколектив ЗОШ І-ІІІ ст.. села Грубна


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень