A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Олімпійський тиждень та День фізичної культури та спорту в закладі дошкільної освіти «Суничка» с.Василівка

Дата: 18.09.2020 11:50
Кількість переглядів: 2

В закладі дошкільної освіти «Суничка» с. Василівка з 07 вересня по 11 вересня 2020 року в рамках пропаганди здорового способу життя було проведено  «Олімпійський тиждень» під девізом: «Здорова дитина – щаслива країна».

Вихователі закладу в різних вікових групах  провели заняття «Малята-здоровята», «З мячиками граємося – весело розважаємося», «Рух – це життя».

Тиждень був насичений спортивними змаганнями, розвагами, рухливими іграми. Так, розвага «Ми – майбутні чемпіони» зібрала  дітей 5-6 років. Цікаві завдання, вправи під музичний супровід, святкова атмосфера підняли настрій та спонукали дітей до активної участі. Заходи були  спрямовані на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні. Під час проведення спортивних змагань, вікторин, розваг   малята ділилися своїми знаннями про здоровий спосіб життя, змагалися, гралися.

Діти емоційно та жваво реагували на кожне із завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь.

Залучаючи дітей до ранкової гімнастики та до занять з фізичної культури, вихователі день за днем формують у дошкільнят фізичне та моральне здоровя, бажання займатися спортом.
     Проведення Олімпійського тижня подарувало позитивний емоційний заряд всім учасникам освітнього процесу.

 

В.о.завідувача ДНЗ «Суничка» с.Василівка

Валентина ШИБІНСЬКА


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень