A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Семінар-практикум завідувачів ДНЗ та директорів НВК на базі ДНЗ «Білокора берізка» с.Грубна

Дата: 14.08.2017 11:08
Кількість переглядів: 2

Видатний педагог і письменник В.О.Сухомлинський вважав необхідним вводити малюка у навколишній світ природи так, щоб він щодня відкривав у ньому щось нове для себе, щоб ріс дослідником, щоб кожен його крок був мандрівкою до витоків чудес у природі, загартовував волю.

     В травні на базі ДНЗ «Білокора берізка» с.Грубна відбувся семінар-практикум завідувачів ДНЗ та директорів НВК на тему: «Екологічне спрямування та долучення дошкільнят до краси рідного краю». Мета семінару: навчити дітей спостерігати природу, сприймати та оцінювати своєрідність її об’єктів та явищ, цікавитися довкіллям, турбуватись про нього, розповідати, запитувати, передавати враження у розповідях, музично-рухових імпровізаціях, малюнках; сформувати здатність співпереживати природі.

     В ході семінару учасники відвідали тематичне заняття з дітьми середньої групи «Знайомство з природою», яке провела вихователь Манчук Інна Дмитрівна, а також виховний захід у старшій групі «Весна прийшла», вихователь Підлісна Інна Василівна. Завідуюча ДНЗ «Білокора берізка» с.Грубна Мельник Валентина Василівна провела із завідуючими психолого-педагогічний тренінг «Вчимося розуміти дітей».

     На завершення семінару-практикуму методист РМК Владиченко Аліна Вікторівна надала методичні рекомендації, щодо розвитку екологічної свідомості серед дошкільників.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень