A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Літні мовні табори – 2017 у Сокирянському районі

Дата: 14.08.2017 10:56
Кількість переглядів: 2

З метою популяризації вивчення іноземних мов в Україні, організовано літні мовні табори. Такі табори покликані спонукати школярів практично застосовувати знання іноземної мови, отриманих протягом навчального року.

    З 29 травня у Сокирянському районі розпочали роботу літні мовні табори на базі 6 навчальних закладів. Слід зазначити, що мережа роботи мовних таборів розширина у двічі, порівнюючи із минулим навчальним роком. На базі 4-х ЗНЗ табори функціонуватимуть впродовж тижня, а на базі 2-х ЗНЗ – впродовж 3-х тижнів. У Романковецькій гімназії імені академіка К.Ф.Поповича організовано табір «Dream», який поділено на 3 англомовні загони: «Smile», «Happy Apples», «Sunshine», відвідують табір 35 дітей. Також організовано англомовний табір «DreamLand» на базі Білоусівського НВК, кількість дітей – 25. Німецькомовні літні табори: «Gluckliche Herzen" (Селищанський НВК, кількість дітей у таборі – 15) та «Am besten Freund» (Вітрянський НВК, кількість дітей – 12). Робота проводиться за напрямками: дозвілля, здоров’я і спорт. Відповідальними за організацію роботи у таборах є вчителі іноземних мов даних навчальних закладів.

       На підтримку літніх мовних таборів міжнародною організацією «GoGlobal» проведено конкурс на участь в проекті «GoCamp 2017», переможцями якого стали ЗОШ I-III ст. с.Гвіздівці та ЗОШ I-III ст. с.Ломачинці, отримавши волонтерську підтримку. У цих навчальних закладах організовано англомовні табори «Rainbow», які функціонуватимуть у період з 29 травня по 16 червня. Кількість учнів у кожному таборі – 25. Напрямок, за яким організовується робота – здоров’я і спорт. Волонтер Сахіба Марія Аслам (місце народження – Велика Британія, м.Лідс) разом із вчителями англійської мови створюють сприятливу атмосферу у таборах для вивчення англійської мови дітьми.

         Уся робота у мовних таборах організована так, щоб діти, відпочиваючи, вчили залюбки іноземну мову. Вихованці мають можливість спілкуватися англійською чи німецькою мовою, та застосовувати їх у різних формах діяльності (ігрових і концертних програмах, театральних виставах тощо). Тож бажаємо цікавого, корисного відпочинку знавцям іноземних мов у літніх мовних таборах!

                                                                                                                                               Гафінчук В.Ю., методист РМК ВОМС РДА


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень