A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

День Святого Миколая в Шебутинецькому НВК

Дата: 19.12.2018 14:37
Кількість переглядів: 4

Святий Отче Миколай,

Нашу хату не минай.

Подаруй мені на втіху

Величезну торбу сміху,

Ще й здоров’я для родини,

Красну долю для Вкраїни

Саме з таких гарних слів розпочалося свято Святого Миколая в дошкільному підрозділі Шебутинецького НВК.

Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших  для малюків – День Святого Миколая.

...

Діти для святого Миколая – найрадісніші і найсвятіші створіння, які завжди потребують захисту, уваги, лагідного ставлення. Для них він і опікун, і заступник у біді, і привітний дідусь, що гладить по голівці, радує подарунками.

         Малюки  завжди з нетерпінням очікують  на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до них з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина. Слухняним  він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки, а нечемним, щоб нагадати, як треба поводитися, – навіть різки.

         Настання свята чекають не тільки діти. Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне.  Для багатьох людей дуже важливо вірити в дива, бо це дарує надію. Це свято - прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.

  Така казка завітала 18 грудня   в дошкільний підрозділ Шебутинецького НВК. У закладі  відбулися тематичні розваги до дня Святого Миколая.  Всі вихованці  дитячого садочка з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настав цей довгожданий момент.

З вихованцями старшої   групи нашого закладу «Ромашка» свято провела вихователь  Бірюк Н.П. Інші вихователі долучилися до проведення цього заходу. У ньому брали участь усі дошкільнята дитячої установи.

До цього свята малюки готувалися заздалегідь: вчили вірші, співаночки, рухливі ігри, готували  таночки. Адже всі ми знаємо, що Миколай любить чемних, ввічливих, вихованих діток і саме таким приносить подарунки. Тому діти з натхненням та великим задоволенням творили святкове дійство. Окрасою свята став прихід Святого Миколая (вихователь Горшовська Л.В.), якого з нетерпінням чекали діти. І, звичайно, він прийшов не з порожніми руками. Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися.

У садочку панувала таємнича аура передноворічних свят. 

У дітей  та батьків залишилися гарні спогади про свято.

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень