A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Гала-концерт «Буковинські намистинки» у Чернівцях

Дата: 11.06.2019 10:35
Кількість переглядів: 5

    

Як виблискують на сонці намистинки,
Так талантом сяє кожна в нас дитинка,
Голосок до голоска – і пісня лине
,
Візерунки рухів створюють картину.

«Дошкільне дитинство – це унікальний вік. Саме в цей період, закладаючи грунт майбутньої особистості, ми маємо сіяти в душі кожної дитини зерна високої духовності, які у майбутньому стануть рясним урожаєм. Дитина прагне бути щасливою. Вона нетерпляча. Щастя їй потрібне вже сьогодні й зараз», - говорив В.О. Сухомлинський.

Щасливими стали понад 200 дітей закладів дошкільної освіти області, які взяли участь у фестивалі дитячої творчості «Буковинські намистинки», що відбувся в палаці Юність Буковини у м.Чернівці.

   Метою цього заходу є підтримка талановитих та обдарованих дітей дошкільного віку у різних видах музичного мистецтва та розвиток їх творчих здібностей. Конкурсанти змагалися в таких номінаціях: вокальне мистецтво, хореографія, гра на музичних інструментах, композиція.

Привітала юних талановитих дітей Чернівецької області заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ірина Ісопенко. «Найцінніше, що є в нашому житті, - це діти, ті, кому ми віддаємо своє серце, душу, заради кого ми живемо. Переконана, що  завдяки нашій любові, підтримці, піклуванню, усмішкам та поцілункам наші квіти розквітають. Шановні діти, у кожного з вас є такий невидимий вогник, який бачать ваші батьки і вихователі, а завдяки їхній праці та підтримці,  ви пронесете його упродовж усього життя. Нехай любов, добро і затишок панують у ваших серцях і ваших родинах».

Усіх учасників фестивалю - маленьких буковинських зірочок -нагороджено грамотами Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, а також вони отримали подарунки від  меценатів.

Наші діти – це наше продовження. Вони – найцінніше багатство та найбільша радість.  Саме у них ми хочемо бачити здійснення власних мрій і сподівань. Їхні щасливі очі, дзвінкий сміх, сонцесяйні усмішки – наша найбільша нагорода. Усі ми прагнемо лише одного:  щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Закликаємо всіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього.

 Діти – як намистинки: яскраві, щирі, різні! Кожна мама, тато, вихователь, учитель дійсно  вважає, що їх прикрасою, надією і радістю є саме  діти.

Сокирянщина теж гордиться своїми  «намистинками» із Сербичанського НВК, які  вже третій рік поспіль  представляють наш район на обласному фестивалі.  Юні таланти цього закладу підготували пісню «Мама  і доня»   (номінація «Вокальне мистецтво»),  керівники: вихователь молодшої дошкільної групи Віта Федорівна Гончар та музичний керівник Лідія Анатоліївна Яковина. Під час виступу маленька Ангеліна та її мама, Проданюк Вікорія, подарували глядачам тепло та безмежну любов мами і доні, за що  отримали бурхливі  оплески глядачів.

Виступи учасників приємно вражають, адже, не зважаючи на вік, дітки демонструють неабиякий талант та вправність. Хочеться подякувати батькам, педагогам та всім тим, хто щоденно працює над розвитком наших дітей. Уся ця праця заслуговує великої шани. А завдяки таким заходам ми маємо можливість пересвідчитися, що Буковина - багата талантами.

Бажаємо їм міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій!

Дідик Ірина Анатоліївна,

методист РМК відділу освіти,

молоді та спорту РДА

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень