A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

На призи Святого Миколая

Дата: 19.12.2018 15:32
Кількість переглядів: 2

      Впевнено крокує нашим краєм зима чарівниця несе із собою свята! І найулюбленішим з них для дітвори є Свято Миколая.

     Саме у день Святого Миколая районним центром творчості дітей та юнацтва проведено змагання зі спортивного орієнтування “На призи Святого Миколая” серед вихованців гуртків та учнів закладів загальної середньої освіти району. У змаганнях прийняло участь 90 юних учасників, які змагались на дистанції  “Спринт”  у групах Ч, Ж початківці до 12 років та Ч, Ж 12 років і більше. 

   Учасники долали дистанції по заданому напрямку з обовязковою відміткою на своїх контрольних картках контрольних пунктів, які було вказано. Карта яку отримали спортсмени  за хвилину до старту була незнайома і охопила території РЦТДЮ та старої лікарні.  Діткам цікаво було змагатись в прохолодний день обираючи правильний шлях до перемоги.

     Переможців змагань нагородив грамотами відділу освіти, молоді та спорту РДА голова районної ради - Козак Василь Васильович, а Святий Миколай вручив цінні призи та солодкі подарунки.

     До змагань  долучились спонсори, а саме:  Ротар Свілана Аналіївна,  Дейбук Владислав Борисович, профспілковий комітет відділу освіти, молоді  та спорту РДА  та інтернет магазин «Аlp com”.

       Усі учасники отримали заряд бадьорості та азарт боротьби…

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень