A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

З чого потрібно починати підготовку до ЗНО з географії 2020

Дата: 14.02.2020 10:05
Кількість переглядів: 4

«Нові знання – нові успіхи!»

       Під таким девізом з метою підвищення рівня готовності учнів до зовнішнього незалежного оцінювання, досягнення високих результатів державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання з географії 13 лютого 2020 року на базі Михалківського НВК було проведено навчальний семінар «Шляхи підвищення ефективності підготовки випускників ЗЗСО до ДПА у форматі ЗНО»  для учнів 11 класів за участю методиста РМК ВО РДА Дідик Ірини Анатоліївни та доцента, доктора географічних наук Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Костащука Івана Івановича.

Господарі закладу на чолі з директором НВК Іваном Миколайовичем Бужаком гостинно зустріли дорогих гостей.

        У роботі семінару взяли участь 68 дітей з 7-ми ЗЗСО району                                 (Білоусівський НВК, Михалківський НВК,  Грубнянський НВК, ОНЗ «Шебутинецький НВК», ОНЗ «Романковецька гімназія ім. К.Ф. Поповича»,ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Гвіздівці, ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Василівка), які обрали ЗНО з географії.

     В теоретичній частині виступив  доцент, доктор географічних наук Костащук Іван Іванович та надав інструктивно-методичні рекомендації щодо якісної підготовки учнів до ДПА у форматі ЗНО.

      Нині в Україні значення географії як науки дуже недооцінене. Географія – це надзвичайно цікавий предмет, який вивчає як фізичну оболонку Землі так і соціально-економічну складову різних країн й населення зокрема. Однак, на жаль, більшість українських учнів вважають, що географія – це легкий предмет і здати його можна і без підготовки. Але той, хто хоче вступити у ВНЗ на такі спеціальності як туризм, географія, екологія, деякі економічні спеціальності, йому потрібні міцні знання з географії. Тому для тих, хто хоче стати студентом географічного факультету, до вивчення географії потрібно підійти відповідально.

       Система незалежного зовнішнього оцінювання в Україні на сьогодні є однією із стабільних систем, що злагоджено функціонує задля реалізації одного з важливих завдань у галузі освіти – оцінювання навчальних досягнень випускників закладів освіти.

      Під час навчального семінару розглядались питання, які цікавлять, як учнів, так і вчителів. Сподіваємося, що ефективна взаємодія відділу освіти Сокирянської РДА, закладів загальної середньої освіти району в тісній співпраці з працівниками ЧНУ ім. Ю.Федьковича  триватиме і надалі та дасть плідні результати.

Бажаємо успіхів у здачі ЗНО !!!

Дідик Ірина Анатоліївна,

методист РМК відділу освіти РДА


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень