A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Відбулися обласні змагання з пішохідного туризму

Дата: 17.05.2019 09:56
Кількість переглядів: 1

  16 травня  на території парку “Жовтневий” проведено 63 обласні змагання ІІ етапу Чемпіонату України з пішохідного туризму серед учнівської молоді молодшої вікової групи. У змаганнях прийняли участь 9 команд  в тому числі м. Чернівці.

  Змагання проводились на двох дистанціях: “Смуга перешкод” та “Туріада”. Під час змагань юні спортсмени продемонстрували високу технічну підготовку, спритність, витривалість та високий рівень туристської майстерності.

   На дистанції “Туріада” І класу, команда Сокирянського району  у складі: Попової Катерини, Нуци Софії, Пецентій Анастасії, Армян Дарії, Бурлаки Михайла та Савчука Альберта здобула 3 місце на дистанції «Смуга перешкод» 4 місце, тренер – Гонца Микола Миколайович керівник гуртка “Пішохідний туризм“ районного центру творчості дітей та юнацтва.

  Переможців нагороджено грамотами Чернівецького обласного центру туризму краєзнавства та екскурсій учнівської молоді  та медалями, а також грамотою Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень