A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Команда з водного туризму у призах

Дата: 03.06.2019 09:54
Кількість переглядів: 4

1-2 червня 2019 року на березі річки Прут Кіцманського району відбулися XVII обласні змагання ІІ етапу Чемпіонату України з водного туризму серед учнівської молоді Чернівецької області, з метою сприяння формуванню здорового способу життя учнівської молоді, пропаганди та популяризації водного туризму серед учнівської молоді як потужного засобу зміцнення здоров’я і виховання патріотизму, перевірки та підвищення рівня технічної майстерності юних спортсменів.

  У змаганнях взяли участь 50 спортсменів із 5 районів. Змагалися на трьох дистанціях: «Спринт», «Ралі» та «Рятувальні роботи».

  Команда Сокирянського району у складі: Калима Олексанра, Куманя Станіслава, Банчука Івана та Пастушка Назара посіла ІІІ місце на дистанції «Рятувальні роботи» в класі катамаранів С4, а також ІІІ місце на дистанції «Спринт» в класі катамаранів С4, тренер команди – Гонца Микола Миколайович. У загальнокомандному заліку команда посіла ІІІ місце, за що нагороджена грамотою Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА, почесним кубком та медалями.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень