A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

«День Біблії»

Дата: 13.05.2019 09:38
Кількість переглядів: 1

         

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації від 04.04.2019 № 177 «Про проведення в закладах освіти Чернівецької області Тижня духовності», наказів відділу освіти, молоді та спорту Сокирянської райдержадміністрації від 16.04.2019 № 155/0 «Про проведення Тижня духовності у закладах освіти району» та від 06.05.2019р. №171/о «Про проведення Дня Біблії у закладах освіти району» 13 травня 2019 року на базі Білоусівського НВК вперше в Україні було проведено свято «День Біблії», у якому взяли участь учні з усіх закладів загальної середньої освіти району. На святі було представлено дитячі малюнки, вірші та пісні на біблійну тематику. Відкрили свято поважні гості з  області Одинак Марія Маноліївна - завідувачка НМЦ безперервної педагогічної освіти ІППОЧО та директор Благодійного фонду «Живи, Буковино!» - Бербека Василь Володимирович. Кожен твір, який виконували діти, спонукав слухачів задуматися над власним життям та місцем віри у ньому, налаштовував на просвітлений лад душі присутніх. Директор благодійного фонду «Живи, Буковино!» та організатор фестивалю Василь Бербека поблагословив учасників та побажав дітям, щоб їх слова йшли від серця до серця, очищали душі.

           З вітальним словом до учасників фестивалю звернулися директор Білоусівського НВК Альона Гафінчук та Марія Одинак – завідувачка НМЦ безперервної педагогічної освіти ІППОЧО.

           Після завершення свята всі учасники отримали Біблії та були нагородженні подяками Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області та Благодійного фонду «Живи, Буковино!».

 

Методист РМК ВОМС РДА  

 Нікуліца В.В.

  

 

 

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень