A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Вітання!

Дата: 23.06.2020 09:26
Кількість переглядів: 6

    23 червня відзначає День народження мудра, справедлива, чуйна керівниця та доброзичлива людина, начальник відділу освіти Сокирянської РДА Рябко Галина Іванівна. Це відмінна фахівчиня, якій до снаги нездійсненні завдання. Це професіоналка своєї справи, яка завжди сповнена ідей для втілення їх у життя. Це чудова співрозмовниця, яка обізнана у багатьох сферах діяльності. Це прекрасна подруга, яка може підтримати в будь-яку хвилину — радості чи смутку. Це мудра порадниця, яка повністю віддається праці, при цьому зберігаючи позитивний настрій, товариськість і ласкаву посмішку.

     Тож висловлюємо вдячність за Ваш професіоналізм, тактовність, витримку, виважені рішення, що завжди допоможете, дасте цінні настанови та поради. Нехай оптимізм і життєва енергія супроводжують і надалі. Аби Боже благословення, людська вдячність панували у Вашому житті. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатий на радісні звістки, приємні події. Хай і надалі буде плідною Ваша праця, завжди підтримують і надихають рідні люди, а негаразди та непорозуміння обходять стороною. Зичимо здоров’я, довголіття, щоби доля була прихильною, а дружні привітання додавали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі!

 

 

 

    З повагою — працівники відділу освіти РДА та голова Сокирянської районної організації профспілки працівників освіти і науки


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень