A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

«Квітковий вернісаж» у дошкільному навчальному закладі «Чебурашка» с. Романківці

Дата: 13.09.2019 17:31
Кількість переглядів: 2

Яке це дивне диво – квіти!

Чарівні форми й кольори.

І можна світові радіти,

Як сяє сонечко згори…

 

     Усі ми з нетерпінням чекаємо прихід величавої і чарівної красуні-осені, яка дивує нас своїми барвами.  Красива пора-рання осінь. Багата  на урожаї, барвисте листя. А  найбільше - на різноманіття квітів. Дивлячись на них, можна довго фантазувати , придумувати різні композиції.  

     Осінь дарує нам  неповторні  картини пейзажів. Гармонія різнобарвної гами кольорів квітів  у поєднанні з опалим листям створюють враження осінньої казки.  Щоб зберегти цю неповторну мить, привернути до  неї увагу, в нашому ДНЗ «Чебурашка» с.Романківці  12 вересня 2019 року було проведено Свято квітів і конкурс на кращу квіткову композицію  «Квітковий вернісаж».  Головним завданням цього заходу є : навчити дітей глибше розуміти природу, виховувати любов до прекрасного, втілювати свої думки, мрії, бажання у спеціально підібрані квіти, правильно читати та розуміти гаму барв.

     Цього року  багато квіткових композицій символізують єдність і цілісність України.  Виставка квітів  показала любов дітей до рідного краю, гордість за героїчний народ та те, наскільки важливим є мир для всіх українців, які прагнуть будувати своє майбутнє у цілісній та єдиній Україні.

    Участь у заході взяли всі вихованці закладу. Звісно, найменшим допомагали батьки, але це теж дуже важливо: коли діти з дорослими щось роблять разом заради спільної мети - це має велике виховне значення.  Кожна композиція на цьогорічній виставці своєрідна та цікава. Постаралися всі групи, тож журі було неймовірно важко визначити кращі роботи.

І все ж кращі серед кращих:

 І місце - «Мапа України» (група «Барвінок), «Черепаха повзе, гостинці везе» (група «Казочка»), «Осінь щедра та багата» (група «Яблунька»), «Гарбузовий сюрприз» (група «Колобок»).

ІІ місце – «Ні війні!» (група «Сонечко»), «Квітне моя Україна»  ( група «Дюймовочка»), «В гостях у казки» («Пізнайко»),  «Квітковий годинник» («Мальви»).

ІІІ місце – «Квіти небесній сотні» («Сонечко»), «Бережімо Україну нашу матінку єдину» (Група «Барвінок», «Герб і прапор його величність» (група «Яблунька»).

    Квітковий вернісаж залишив  безліч теплих спогадів. Усі отримали прекрасні враження, гарний настрій, заряд бадьорості на новий навчальний рік.

 

Лиса Наталія Петрівна,

                                                                                          завідуюча ДНЗ «Чебурашка» с.Романківці


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень