A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Вітання!

Дата: 23.06.2021 07:19
Кількість переглядів: 9

Сьогодні святкує свій День народження начальник відділу освіти  Галина Іванівна Рябко!!!

Галина Іванівна вражає та зачаровує своєю професійною компетентністю, умінням вирішувати неймовірно складні, а іноді – навіть глобальні питання.

 

     За час спільної роботи ми пізнали Вас не тільки як компетентного керівника, але і як знаючого, вправного фахівця. Вам притаманні чуйність, сучасність, вміння вислухати, порадити та, разом з тим, принциповість і твердість характеру. Всі ці чудові риси допомагають колективу якомога краще виконувати усі поставлені завдання.

Галина Іванівна  натхненна та прекрасна, як мистецтво, енергійна та цілеспрямована. 

Завдяки Вашому професіоналізму, життєвому досвіду, виваженим рішенням, злагодженій роботі і результативним діям наша освіта в громаді розвивається, зберігаючи свою самобутність, неповторність, багату історію і культурні традиції.

Тож нехай оптимізм і життєва енергія супроводжують Вас і надалі, дають можливість реалізовувати ідеї та інноваційні рішення.

Зичимо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, гарного настрою, родинного затишку, миру, успіхів у роботі, підтримки та розуміння рідних, друзів і колег. Нехай доля буде прихильною до Вас, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

Хай життя завжди буде насичене радісними подіями, а його нові сторінки заповнюються яскравими зустрічами!  Від щирого серця бажаємо, щоб у справах, які започаткували, Вас ніколи не залишали стійкість духу, оптимізм та успіх.

Нехай супутниками в житті завжди будуть енергійність, цілеспрямованість, справедливість та твердість у виконанні поставленої мети, підтримка і розуміння з боку колег, однодумців, рідних, близьких, доброзичливих та щирих людей.

Хай доля завжди буде прихильною до Вас і Вашої родини, кожен новий день дарує приємні враження від досягнень та звершень, зірки завжди віщують щасливу долю, а Бог оберігає і допомагає.

 

З повагою та найкращими побажаннями – працівники відділу освіти Сокирянської міської ради та консультанти Центру професійного розвитку педагогічних працівників!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень