A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

З Ювілеєм! З Днем народження!

Дата: 23.06.2019 05:42
Кількість переглядів: 7

                                                       

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Галина Іванівна Рябко –  розумна, красива, стильна і сучасна жінка, яка займає керівну посаду, та ще й дбайлива матуся і турботлива бабуся.

Вона сильна і дієва особистість, яка дає заряд енергії та віру в позитивні зміни. Ця жінка впевнена та компетентна в справах освітянських, не зупиняється на досягнутому, бо усвідомлює, що хороший керівник постійно працює над собою, над своїми професійними й особистісними якостями. Галина Іванівна – лідер, який об'єднує людей і веде  їх за собою, впевнено йде до поставленої мети; вона жінка-керівник, якій довіряють, бо завжди готова вислухати і вміє допомогти. Упевнена й рішуча, але гуманна й комунікабельна, тому нею захоплюються, її наслідують, про неї говорять, її досвід  вивчають. У її характері поєдналися цінності, що варто наслідувати; вона – взірець, з яким хочеться працювати, а тому давно вже Галина Іванівна сформувала міцну й віддану команду, що працює на результат. Начальник відділу освіти прагне не наказувати, а вислуховувати колег, психологічно налаштована на схвалення пропозицій, вона ентузіаст, що готує і підтримує ентузіастів.

Та скільки б часу не було віддано роботі, Галина Іванівна – жінка, мати, бабуся, дружина, сестра, кохана… Вона пам’ятає, що основне її призначення – бути берегинею роду і створювати навколо себе простір любові, у якому завжди затишно і приємно знаходитися. Кожне слово, яке випромінюють її ніжні уста близьким, виходить з глибин її серця. У них відчувається мудрість, спокій, внутрішня сила.

Вона – мама, найрідніша, найдорожча людина, яка подарувала життя, а нині віддає ласку, турботу та свою безкінечну любов. Тільки вона може вислухати, зрозуміти й дати пораду, похвалити й вказати на помилки, пробачити й зрозуміти. Поряд із Галиною Іванівною тепло й затишно дітям у будь-яку пору року. Важко передати словами той безграничний спектр почуттів, які хотіли би висловити доньки Ліля та Лєна своїй найдорожчій матусі.

Певно, бабуся – це досвід, воєдино зібраний з ласкавістю, щирістю, добротою. Завдяки їй з’являються дрібнички, які виховують справжніх людей. У Галини Іванівни виростуть найкращі внучата, бо ж яка у них бабуся!  Справжнє джерело натхнення... 

Ми милуємося вправною господинею, справжньою жінкою, яка отримує задоволення від усього, чим займається. Її переповнюють почуття, якими хоче поділитися з іншими, бо вона дивовижна, прекрасна, а значить, надійна, розуміюча людина, зразок у всьому.

Галино Іванівно, у день Вашого ювілею прийміть найкращі побажання від працівників відділу освіти, молоді та спорту Сокирянської РДА, усіх освітян району, учнів та їх батьків. Зичимо Вам, перш за все, здоров’я міцного, затишку і спокою у Вашому домі, здійснення мрій, віри у свої сили, надії на гідне майбутнє. Надійність, сила, опора, підтримка — ці слова характеризують Вас не тільки як начальника, але і як людину. Нехай ці якості завжди залишаться з Вами і допоможуть у досягненні цілей. Зі святом, шановна наша ювілярко.

Життя нехай дарує і дарує,
Душа нехай квітує і квітує.
Хай небо долі зорями рясніє,
Любові, світла, ніжності, надії!

Хай у житті Вашім завжди буде літо,
А якщо осінь, то тільки золота.
Нехай у гості їдуть завжди діти,
Хай сміх і радість на подвір'ї не стиха!
Нехай рясні дощі несуть для Вас здоров'я,
Проміння сонячне торкає за вуста.
Хай діти і онуки зігріють Вас любов'ю,
Бажаєм довгого й щасливого життя!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень